Thursday, November 21, 2013

wpmedya.comdelil ugg skor euk1288

Sade Daniel Wu, är dessa situationer helt enkelt bara kom till Xinyi län partisekreterare Yan lärde verkligen fast. Detta är också ett bra minne uggs Daniel Wu, förändring för en vanlig människa att säga : kom ihåg hälften av dem, även om det är kraftfullt ! Sekreterare Wu, enligt förståelse av situationen ugg australia i det följande, i enlighet med relevanta bestämmelser i särskild jordbruksprodukt skatt, tobaksprodukt skatt på förvärv av en del av avgiften till operatörerna, bör jordbrukarna tas ut utan. Men varför ORCHID stad stipulerar att om jordbrukarna inte växt tobak, är det nödvändigt att betala 168 yuan per mu specialitet skatt ( enligt den genomsnittliga hektar mark på 300 pounds av tobak, förvärvspriset 28 yuan / kg, är specialitet skattesats 20 % ) gör ?

Reporter Daniel Wu, och inte på grund av attityden hos en bra passform, inte gör klart igen hans fråga, stirrade han på Daniel Wu fortsatte med att säga : Det anses inte ORCHID stan regeringen är detta påstående : Om de små jordbrukare som planterade ett tunnland av tobak regering mindre intäkter 168 yuan det ? I ugg skor intervjun, många bönder säger att röken inte är för ugg australia arter, arter för regeringen. En bonde sade Chen Lan diagrammet ligger i staden mot den alpina bergen, en god skörd av majs per mu till 500 pounds, men 040 yuan / kg förare, fick 200 yuan per mu, om du betalar 168 yuan specialitet skatt, och sedan ta bort kostnaden för produktionen och övriga kostnader för jordbrukarna att göra det ?

Daniel Wu hemlighet förbannade : ***, inte tänka på följande orter, lokal politik faktiskt det finns så fet ! Tänkte att utföra sin egen utbildning efter tre betonar följande kadrerna fruktar massorna som anmälde oroliga för sin politiska framtid, inte kommer missköter sig i dessa frågor, och som fortfarande tror att folk är inte rädd för döden, en signle handlag detta root spänning linjer. Reporter kamrater, sa du denna fråga har ännu inte lärt ugg australia Specifikt om ens såsom ugg australia förstår det, är att dessa lokala regeringar enligt sina egna lokala riktlinjer, vilket är helt i strid med den nationella politiken !

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment