Sunday, April 6, 2014

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp hkxe

Andre tema : testen av politiske og moralske literacy nivå kandidater. Den tredje emne : testen av en kandidat visjon og langsiktige planer. Når motivet av hår ned,nike shoes, spør hele eksamenslokalet, hele testsentre vet ikke hvor mange mennesker i Proctor læreren et spørsmål, er det ikke feil papirer ! Men all eksamensvakten åpnet hele ventilasjons vilje, alle med tillit og smilende, og alle spørsmål om alt er veldig rolig og veldig oppriktig uttrykk og forstå tonen i den er blokkert tilbake.

Av og til også funnet skrevet bedre fortsatt stoppe, så ham om det, så nikket, tilfreds med å forlate. Gjør hele eksamenslokalet hvor folk alle så på hverandre. Årets eksamener teste folk også! Dette er ideen om alle kandidatene, men også til å delta i arbeidet med alle de folk tror, det er tanken på de viktigste lederne av fylket. Når dagen før eksamen og er en hyllest til fylket kontorist desk desk av din favoritt tid til å lese denne artikkelen, rynke, nike air max en finger trykke litt sår noen øyenbryn, tenker omtrent ti minutter.

Men den varme solen gjennom sekretærens kontor skjermer når de bringe litt varme, gradvis klatret skuldrene til en ung sekretær. Kinesisk nyttår, men bare 39 år gammel, denne alderen er sjelden i byen og provinsen av fylkets ledende kadrer. nike Er gradvis begitt seg ut på en gradvis trinnvis fra landsbygda, reformen ! Det er fylket partisekretær kom til den siste tredjedelen av provinsens økonomi fylkets første overbevisning. Kom til dette fylket har vært tre måneder, forandret hele undersøkelsen forskning har tydelig også blitt dannet idé i tankene, nå trenger vi et gjennombrudd.

No comments:

Post a Comment